Gyvenamojo namo statyba - kainos skaičiuoklė

Gyvenamojo namo statyba – tai begalės klausimų, į kuriuos reikia atsakyti. Kokie pamatai, sienos, stogas? Kaip rasti geresnį kainos ir kokybės santykį? Ir pats svarbiausias klausimas – kaip visada – kiek tai kainuos?
Labai dažnai tenka konsultuoti žmones norinčius turėti savo nuosavą namą ar bent jau apie tai galvojančius. Be svarbiausio klausimo, apie kainą, antras pagal populiarumą būna, „kas geriau?“. Stengiuos niekam nebrukti savo nuomonės, todėl dažniausias atsakymas ir patarimas būna, kad svarbiausia – apsispręsti, ko kiekvienas individuliai nori. Vienam gražu sendinto mūro sienos, kitam patinka tinkuotos sienos, o trečias – natūralių medžiagų mylėtojas. Svarbiausia žinoti ko nori. Kitu atveju, visi konsultavimo procese dalyvavę specialistai bus prakeikti, kai Jūs įsikelsite į savo „svajonių namą“ ir Jums patiems, tiesiog nepatiks vienas ar kitas pasiūlytas sprendimo įgyvendinimas. Taigi visų pirma – kiekvienas specialisto patarimas, kad ir koks „profesionalus ar protingas“ jis bebūtų, turi patikti tam žmogui, kuris tame name gyvens. Todėl labai svarbi užduotis visiems planuojantiems statytis namą – žinoti ko nori ir kas patinka. Tiesiog domėkitės, ieškokit, žiūrėkite jau pastatytus namus, tai vėliau labai palengvins statybos procesą, bei galutinis produktas, turėtų būti mielas širdžiai.
Taigi ieškojimo procesą galima pradėti, kad iš šia gyvenamojo namo skaičiuokle, kuria galėsit palyginti skirtingus namo konstrukcinių spendimus bei sužinoti preliminarias kainas.
Dalinai panaudota UAB "Tophouse" informacija.