Tipinis namo projektas su 360 laipsnių animacija


UAB „Euronamas“ savo internetinėje svetainėje siūlo 40 tipinių individualių namų projektų. Pateikiami kompaktiškų namų projektai nuo 132m2 iki 283m2, pavadinti Europos miestų pavadinimais.
Svetainėje diegta „filtravimo“ sistema, leidžianti atsirinkti projektus pagal namo tipą (vienbutis ar dvibutis), namo dydį (vienaukštis, vienaukštis su mansarda ar dviaukštis), bei namo stogo stilių (vienšlaitis, dvišlaitis ar sutapdintas stogas), bei norimo projekto kvadratūrą. Projektų sudėtis – architektūrinė dalis (aukštų ir stogo planai, fasadai, pastato pjūviai, apdailos detalės, langų ir durų žiniaraščiai), konstrukcinė dalis (pamatų, sąramų, gegnių planai bei pjūviai, konstrukciniai mazgai), statybinių medžiagų bei apdailos kiekiai. Prie kiekvieno projekto detalizavimo bei paveikslų, pateikiami kiekvieno projekto animacija (projekto apžvalga 360 laipsnių kampu, pradžioje iš paukščio skrydžio, tolydžiai žemėjant, ir galų gale nusileidžiant ant žemės.
Pateikiamos jau įgyvendintų projektų nuotraukos, kurios leidžia į pamatyti, kiek projektas paveikslėlyje skiriasi, nuo kaip tai atrodo realybėje.