Metalinis apšiltintas angaras. Kainos skaičiuoklė


Angaro kainos skaičiuoklė. Negaliu teikti, kad teisybės joje labai daug. Štai pasirinkau, kad „mano angaras“ 15x10 metrų, be vartų ir langų, apskaičiuota kaina už darbus ir medžiagas 464,15 Lt/m2. Nežinau kiek tai konkurentabili kaina, nes nėra nei reikalavimų pamatams, pagrindams, privažiavimo keliams ir t. t. Tiesiog skaičiuoklė leidžia suskaičiuoti vienokios ar kitokios dėžutės kainą.
Nepatogu tai, kad apskaičiavus kainą, reikia prisiminti prieš tai užduotus parametrus, nes jų nesimato pasiūlymo formoje. Naudinga, tai, kad prieš pasirenkant parametrą, galima jį pamatyti „paveiksle“.
Nepatingėkite pažiūrėti į puslapio apačią, kurioje pateikiama skaičiuoklės naudojimo instrukcija.
Galimybė atsispausdinti pasiūlymą *.pdf formatu, kuriame matysis visi pardavėjo rekvizitai.
Labai keistai skamba rezervo paaiškinimas: "Finansinė sąmata sudaryta elektroniniu būdu, galutinė vertė gali padidėti arba sumažėti ne daugiau kaip 5%. Vertės skirtumas yra susijęs su transporto išlaidų, metalo ir kitų statybinių medžiagų kainų svyravimu. Be to, rezervas gali būti naudojamas kaip rezervinis kapitalas papildomoms medžiagoms arba papildomoms statybų sąnaudoms padengti." Tokia pastaba verčia neabejoti, kad kiek šios skaičiuoklės pateikiami skaičiavimai yra realūs.
Pati skaičiuoklė, idealus variantas pardavėjui atsikratyti įkyrių smalsių individualių užsakovų, tačiau statybininkui nėra pakankamos informacijos, tačiau ūkininkui – pakankamai.